Senaste artiklar:
Laowa 50mm f/2.8 2x Ultra Macro APO

Nytt Ultra Macro för Micro Four Thirds

Venus Optics presenterar ett nytt 50mm makroobjektiv från Laowa, som blir först i världen med att erbjuda hela 2x förstoringsgrad för kameror med MFT-fattning. Kompakt format och elektrisk bländare är andra attraktiva egenskaper.

Molfo AB har glädjen att tillkännage nya Laowa 50mm f/2.8 2x Ultra Macro APO från Venus Optics. Ett makroobjektiv som är unikt i sitt slag, det första för Micro Four Thirds-systemet som klarar att avbilda motivet med hela 2x förstoringsgrad (avbildningsskala 2:1). De flesta makroobjektiv för MFT-systemet tillåter inte högre förstoringsgrad än 1x, dvs en skala på 1:1.

Möjligheten att kunna ta så kraftiga närbilder utan behov av extra tillbehör som mellanringar eller försättslinser gör Laowas nya makroobjektiv lättanvänt samtidigt som det främjar kreativiteten. Med Laowa 50mm f/2.8 2x Ultra Macro APO har du bokstavligen en hel värld av motiv vid dina fötter!