Senaste artiklar:
Laowa OOOM 25-100mm T2.9 Cine

NYHET

Filmobjektiv
Laowa OOOM 25-100mm T2.9 Cine

4x allroundzoom för videofilmare som vill slippa byta objektiv under inspelningen. Objektivet är designat för 4K och högre videoupplösningar (upp till 8K) och tecknar ut formaten Super 35+ och APS-C, vilket bland annat gör det kompatibelt med kameror som RED Monstro, Gemini, Helium samt Arri Alexa Mini.

Trots ett zoomomfång på hela 4x erbjuder Laowa OOOM 25-100mm en konstant bländare med T2.9 genom hela brännviddsområdet, vilket både gör objektivet enkelt att använda och lämpligt för inspelning i dåliga ljusförhållanden.


Alla tre ringarna (zoom, fokus och bländare) är försedda med standard kuggkransar för follow focus-tillbehör och motorer. Fokusringen har 300° rotation för maximal noggrannhet i skärpeinställningen.